Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Eva - 7 februari 2010 12:37

I Fredags var ju vi på Junibacken. Det blev en lång och bra dag. Lagom med folk så Tove kunde leka som hon ville. Vi såg alla föreställningar, Pippi, sångstund och Sand i Samarkand. Både Tove och Liam gillade teatrarna.

  

  


Den här gången tyckte Tove att det var liiite läskigt att åka sagotåget, trots att hon åkt flera ggr och vet vad som kommer. Men det kanske var det som gjorde det....sssnarrrt kkkommmer rrråtttan!!!! Och, Kommer DRAKEN nu?? Liam bara titta storögt på allt.

Här är min favorit Bröderna Lejonhjärta och deras hus i Nagijala.

  


I går kom uppfödaren till Yeager och hälsade på till mamma med deras 2 syskonvalpar som dom behållt i kullen. Vi var där och hälsade på, det var kul att träffa dom. Syskonen var supertrevliga små valpar. Jättegoa med barnen dom med, som Yeager. Här ligger dom utslagna efter en massa bus. Yeager ligger hos Tove.

  


I morse när jag var ut med Prillan så följde Triton med. Han försöker lära sig att klättra i träd, men märkte ganska snart att det här "trädet" inte funkade så bra. Prillan skulle såklart vara med och kolla på allt han gjorde!

    

Ovido - Quiz & Flashcards