Alla inlägg den 7 september 2009

Av Eva - 7 september 2009 20:15

Idag har vi haft mycket fix & trix hemma. Det är inte klokt vad mycket småpyssel man har att göra hela tiden! Men vi är på god väg att få ordning på all oreda vi ställt till med. Poolen har fått komma till sin vinterförvaring, solrosorna har blivit bundna och upphängda för att bli mat till fåglarna, papper har sorterats, penslar & dyligt rengjorts, ett köksbord har flyttat, en kaffebryggare har ställts upp och tagits ned igen (tyvärr trasig), sen ska man ju äta lite ibland...


På kvällen var vi iväg på dansskolestarten för Tove. Idag fick vi sitta med och se på, men sen under resten av treminen får man bara lämna och hämta barnen.

Efter middagen satte sig Tove och Liam och kollade på en film på Toves DVD. Liam gillar att kolla på TV, konstigt, han som är så liten. Men så här söta var dom när dom satt där :-)

Av Eva - 7 september 2009 20:01

Igår målade Daniel klart i köket efter jobbet. Sen funderade vi på om vi kunde hitta på nåt kul. Jag har mailat och sms:at lite med kusin Cattis. Vi har länge sagt att vi ska ses, men det blir aldrig av. Så idag slog jag och Daniel slag i saken. Jag ringde och kollade om dom var sugna på oväntat besök. Dom satt i bilen på väg hem från IKEA, men tyckte att det var en rolig idé. Så vi käkade en snabb middag och hoppade in i bilen och åkte till Knivsta :-)

Det var verkligen jätteroligt att träffas. Dom är så naturliga och avslappnade människor och vi hade jättetrevligt.

Tove och deras yngsta Frida hittade varandra direkt. Dom satte igång och lekta på en gång, sen hade dom roligt hela kvällen.

Dottern Alma hade snabbt som ögat efter att dom fick veta att vi var på väg slängt ihop en kladdkaka, imponerande.

En bild är på dom söta sysslingarna när dom leker och så har jag lagt upp en på Cattis med Liam i famnen (hon blev nog lite bebissjuk) ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards