Alla inlägg den 21 september 2009

Av Eva - 21 september 2009 21:45

Jag har tillfälligt blivit med hund. En supersöt, energisk, gosig och vänlig liten boxertik vid namn Cocos. Jag och familjen förbarmar oss över henne av flera anledningar. Först för att familjen som har henne tycker att hon är lite jobbig, men sedan har mannen i huset hastigt blivit sjuk och i morse avled han. Så nu avlastar vi i ett par veckor. Hon kom till oss i går kväll tillsammans med Tove som varit hos mormor på landet över helgen.

Det är riktigt roligt att få umgås med en boxer igen. Tänker på min Minedi.

Cocos är jätteförtjust i barnen, Tove har en nyfiken vän med sig hela tiden som kollar vad hon ska göra. Liam får ofta pussar, för det mesta skrattar han, men ibland blir det lite mycket och då gnäller han.  


Coscos känns lite otränad, men hon är samarbetsvillig och gör allt för att vara till lags. Hon är väldigt lätthanterad faktiskt. Ska bli kul att se hur våran tid tillsammans ska bli.


Idag åkte vi buss tillsammans och jag tror det var första gången för henne. Men det gick kanonbra. Sen har vi varit ute på baksidan och tränat på vart tomtgränserna går. Sånt kan ta ett tag, men hon lyssnar fint när det inte finns någon yttre störning.

Vi har varit ute och cyklat också, bland bilar, övergånsställen, folk och hundar. Det var mycket för henne att ta in, men det gick bra.

Ovido - Quiz & Flashcards