Alla inlägg under september 2009

Av Eva - 1 september 2009 22:08

Varje morgon är det ett pyssel med frukostar. Ingen äter samma sak. Jag håller mig till GI och Tove fixar bara Oboy och möjligtvis en eller två rostade mackor med bara smör, medans Liam gillar gröt med fruktmos.


I morse var dessutom Tove supertrött, så smörgåsen var bara gnagd på i ena hörnet när vi gick till dagis. Liam glufsade på med god aptit :-)


Vi var på 8 månaders kontroll på BVC idag. Jag tog bussen med Liam direkt efter dagislämningen. Allt var bara bra med Liam. Hon kollade om han kunde pincettgreppet, om han tog kontakt, om han kunde sitta stadigt och så kollade hon om han skelade. Han fick OK på allt.

Han fick väga och mäta sig också. Nu väger han 9515g och är 72cm lång.


Daniel har målat om taket i trapphallen. Det var obehandlat paneltak där och nu är det vitt. Blev superfint! Men det gick åt 4 dragningar, trät drog åt sig massor av färg. Sen ska vi måla taket i köket, även det är träfärgat paneltak.


Tove har en grannfarbror som köper hem gatukritor till henne. Idag visade Tove mig hur hon och en granntjej ritat hela hennes familj på gatan :-) Ni ser på bilden vad fint det blev ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards