Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Eva - 15 mars 2009 23:06

Daniel och Jonathan var nere i grunden idag och tog några mått. Det är ganska trångt och ibland kan man stöta på stora källarspindlar där. Idag såg dom bara en, men det ligger några döda som man måste krypa förbi. Jag som har spindelfobi skulle aldrig klara av att vara där nere.

Jonathan åkte sedan hem till sin pappa på eftermiddagen.


Mamma ringde och frågade om vi ville äta mat hos henne, och det ville vi ju såklart. Medans hon lagade mat så tog Daniel och jag med oss hennes hundar ut i skogen och tränade lite sök. Tove och Daniel sprang och gömde sig medans jag skickade hundarna. Vi hade Liam i vagnen, så vi fick utgå från stigen. Hundarna var duktiga och både dom och vi hade roligt.


Maten som mamma bjöd på var jättegod, kycklingklubbor och rotgrönsaker i ugn. Till efterrätt åt vi glass med fruktsallad.


Linus har varit borta hela helgen och gjort massa roligheter med kompisar, men nyss kom han hem. Ingen mat hade vi hemma åt stackarn eftersom vi åt borta, så han fick äta mackor och yoghurt.

Nu sitter vi framför TV:n och tittar på första filmen om Arn, men det börjar verkligen bli dax att lägga sig.

I morgon kommer min vän Carina hit på frukost och kortmakeri, då måste jag ju vara lite utvilad.

Av Eva - 15 mars 2009 11:13

Tänk att en operalåt vann igår på melodifestivalen!? Jag har aldrig gillat opera och tycker väl inte heller att den platsar i den här tävlingen. Men det är väl alltid fel låt som vinner...

Själv gillar jag Carolines Snälla, snälla...men den passar ju inte heller riktigt in här. Jag hade tre st som tippade vinnare, EMD, Måns eller Alcazar. Nån av dom hade ju i alla fall haft en chans i Moskva.


Hur som helst så hade vi en mysig och trevlig TV kväll hemma. Tove hade sång och dansshow paralellt med artisterna på TV. Hon ska bli artist när hon blir stor säger hon. Hon ska även bli doktor, sjukhus på dagarna och dans på kvällarna säger hon :)


Daniel och Liam är bättre idag. Liam är fortfarande snorig men gegget i ögonen är nästan borta.


Just nu:

Daniel letar på nätet efter prisuppgifter på material till våran grund som ska fixas.

Tove blåser såpbubblor, Liam sover, Jonathan spelar musik på datorn och jag sitter här vid bloggen....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards