Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Eva - 18 mars 2009 20:33

Idag fyller jag år och börjar nog snart klassas som vuxen... :) 38 år och ändå inte en dag över 30, känns det som. Eller också så känner jag mig som man gör när man är 38? Hmmm...

En riktigt bra dag har jag haft. Våren kom idag till min ära :) Tog en promenad upp till min mamma efter dagislämning. Där fick jag en god kopp te, sen gjorde vi sällskap ut i solen.

Jag var även bjuden till min vän Rosa på fika. Vi hade jätte trevligt, satt och pratade och fikade onyttigheter ända tills det var dax att hämta Tove.


Tove var glad och sprallig när vi gick hem från dagis. Hon stannade ute ett tag och cylkade medans jag gick in och förberedde för tårtbak. Mamma och Karl-Olov var bjudna över på middag & tårta på kvällen. När hon kom in så bakade vi tårta och svängde ihop en pastagratäng.


Mamma och Karl-Olov kom vid 18. Då fick jag födelsedagssång för 3:e ggn idag. Första ggn var i morse. Då blev jag väckt av broder som glatt sjöng för mig på väg till jobbet. Andra ggn var när Daniel, Linus och Tove sjöng. Fick en kanonfin mobiltelefon av dom, en sonyeriksson w902+.


Maten blev god och uppskattad av alla. Tack Zarita för tipset! Och tack för det fina födelsedagskortet!!! Lägger upp bilden på det så ni andra kan beundra det :)

Nu ska jag kolla på Efterlyst med min käre make och pilla på min nya telefon.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards