Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Eva - 21 mars 2009 20:48

I dag har vi varit på dop av några vänners son. Dom bodde grannar med oss förut, men bor numera uppe i Härnösand. Så det var ju extra roligt att ses idag, inte minst för Tove att träffa sin kompis Zandra.

Lilla hugo var jättefin och grät inte en enda gång trots att prästen blötte ner hans huvud. Mitt kort som jag pysslade ihop blev riktigt bra, lägger upp en bild på det så ni får se :)


På kvällen var vi bjudna över till pappa och Marie-anne på middag. Tove ville cykla, så Daniel och Tove gick ut och ställde in cykeln tillsammans. Tove har ju vuxit en del sedan i höstas, så både styre och sadel behövde höjas.

Vet inte vad jag ska kalla maträtten vi fick, men det är köttfärsbollar med bacon runt och toppade med tomatpure och ost. Låter märkligt, men är supergott. Till efterrätt bjöds det på våfflor med glass, grädde, bär och sylt....mums!! Linus som varit ute med kompisar hela dagen kom lagom till våfflorna skulle göras.

Tove fick hjälpa till att göra smeten och grädda våfflorna och både Tove och Mari-anne brände sig på våffelgärnet. Först brännde sig Mari-anne, så hon fick stå en stund med handen under kranen. Eftersom inte det var så roligt så talade hon noga om för Tove att man ABSOLUT inte fick bränna sig.  Så när Tove trots det råkade göra det så vågade hon först inte säga det...men det gjorde väl lite för ont så till sist gick hon till Daniel och viskade vad som hänt i hans öra....lillpluttan. Mari-anne fixade med kylbalsam, sen var det ur världen.

Tack pappa och Mari-anne för en trevlig kväll!!


Just nu: Tove står vid Liams säng och dansar för honom så han ska somna, han är såå trött. Dansen kallar Tove för fågeldansen. Den går till så att Tove står på pallen bredvid spjälsängen och medans Liams speldosa spelar så niger Tove och flaxar graciöst med armarna i takt till musiken :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards