Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Eva - 16 mars 2009 20:30

Inatt har jag fått ligga själv i min egen säng ända fram till kl 5 i morse. Då kom Tove över, sen strax efter det vaknade Liam för första ggn den natten. Det kändes fantastiskt lyxigt. Carina skulle komma och äta frukost med mig efter att hon lämnat sin son Mil på dagis. Det var såå mysigt och lungt i sängen så jag låg och drog mig in i det sista. När det sen var hög tid att gå upp för att förbereda frukosten så kommer Linus insmygandes och talar om att Carina ringt och talat om att Mil är sjuk :(

Inget frukostmys och inget pyssel....synd. Det får bli en annan dag. Men det gav mig lite extra tid att ligga kvar och mysa med barnen i sängen :)


Tove och jag lyckades pyssla lite själva under dagen, när Liam sov, annars har inte han varit på humör för att låta mig göra annat än bära på honom.


Tove hade sin dans idag. Daniel och jag åkte tillsammans dit. Medans jag väntade på dansskolan så åkte Daniel och handlade och var förbi Carina och lånade lite scrappsaker till mig. Jag måste göra ett kort i veckan och Carina har så mycket bra verktyg mm som kommer underlätta det jobbet. Tack Carina!!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards