Alla inlägg den 1 april 2009

Av Eva - 1 april 2009 22:29

Första april och Liam har hunnit bli 3 månader. Han växer så det knakar och blir större & starkare för varje dag. Det är jättekul att se hur han utvecklas och förändras dag för dag, min lilla skruttbäbis...


I dag bar det iväg till Ekerö med Carina och Ina. Det finns en liten scrappbutik där som Carina gillar. Tjejen som äger butiken var jätte trevlig och vi hittade lite smått & gott att shoppa loss på ;)

Nu är Ina och jag riktigt sugna på att börja tillverka våra inbjudningskort. På lördag bestämde vi oss för att sitta hos Carina och pyssla med det :) Ska bli kul!


Den här dagen bjöd liksom igår på ett härligt väder, så eftermiddagen tillbringade vi på baksidan. Ina kom en liten stund med barnen. Tove och Lova cyklade lite och lekte sedan i sandlådan medans jag och Ina tittade i lite kortpysselböcker.

När Ina åkt hem och vi ätit middag så somnade Tove i soffan framför TVn. Det var bara att bära upp den supertrötta lilla tjejen till sin säng.

Daniel jobbar kväll, så jag och Liam fick roa oss själva.

Jonathan ringde ett par gånger och pratade, annars blev det bara en massa gullande med Liam i soffan. Han skrattar och är jätteglad när man tittar på han och pratar lite, men om jag vänder bort blicken, kanske slänger ett öga på TVn, då skriker han....rackarunge.


I morgon ska lillskrutten på 3mån kontroll och få spruta. Ska bli kul att höra vad han väger nu. Det var en hel månad sedan vi kollade sist. Jag ska till tandläkaren, så Daniel får ta det besöket med Liam själv. Hoppas han inte blir allt för ledsen när han får sin vaccination :(

Ovido - Quiz & Flashcards