Alla inlägg den 4 april 2009

Av Eva - 4 april 2009 20:14

Klockan ringde 8:00 i morse, jag låg kvar och kände efter hur jag mådde. Kände mig rätt ok, så jag stängde av väckarklockan. Kröp intill Liam och mös lite....och somnade om. Vaknade igen 8:45, sååå jobbigt, hade ju bestämt med Carina att jag skulle vara hos henne kl 10. Det var bara att sätta fart. Upp med barnen, ner och fixa frukost, då ringer Ina och erbjuder sig att hämta mig. Toppen, då hann vi alldeles lagom att göra oss i ordning.


Hemma hos Carina satte vi oss på kortillverkning. Det pysslade vi med sen under dagen. Det blev ju några avbrott när Liam ville äta & så. Tove var ute med Mil och lekte en del, sen var hon med oss och pysslade.

Carina bjöd på lunch, gulashsoppa och pizzabullar, det satt fint. Sen hade Carinas svärmor bakat, så det blev gott fikabröd till kaffet senare.

Ina åkte hem lite före mig så Daniel kom och hämtade mig och barnen efter jobbet.

Till kvällen tände vi på årets första grill. Daniel fixade med maten, det blev utskuren biff, pommes och bearnaisesås.


Tove har hittat en ny kompis. Det har flyttat in en ny familj på gatan som har en 3-årig dotter som heter Lydia.

Tove var ute och cyklade efter att vi kommit hem från Carina, efter ett tag kommer hon in och säger att hon ska hämta hink & spade för att ta med till grannarna. Jag undrar ju såklart vart hon har gått, så jag följer med och tittar. Allt var som tur var i sin ordning, Tove hade blivit inbjuden att leka med dottern i huset, men dom hade inte hunnit köpa några sandlådesaker ännu. Jag blev inbjuden på en kaffe på altanen och det var en riktigt trevlig familj som flyttat in.

Där var sedan Tove resten av kvällen tills Daniel hämtade henne för att äta middag. Kul för Tove tycker vi.

Nu sitter vi och slappar i soffan, Tove ligger på golvet och kollar på Mumin i sin lilla dvd. Skön kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards