Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Eva - 10 maj 2009 16:56

Våra vänner Johny & Rosa med familj kom över idag på en fika. Tove slog direkt klorna i sonen Theodor. Hon ville leka prins & prinsessa, men Theo ville inte vara prins, men kung gick bra :)

Dom lekte hela em och hade riktigt roligt ihop. Vi satt ute på baksidan och fikade. Lilla Enya gjorde inte mycket väsen av sig, sov lite, sen låg hon mest bara och tittade förnöjt.


När besöket gått tog Daniel och grannen Jonas tag i sandlådeflytten som vi pratat om. Sandlådan behövde även få några nya spikar och så tittade vi igenom sanden så det inte fanns några överaskningar från katterna i den.

Efter det arbetet blev vi så sugna på grillat, så daniel och Nina åkte till ICA och handlade medans jag och Jonas passade barn och tände grillen.


Mari-anne kom förbi. Hon ska sy ett förkläde till Tove som hon kan ha till sin klänning på söndag. Bra att ha när hon ska äta, så slipper det bli fläckar på finklänningen. Hon ville se hur klänningen såg ut, för att lättare välja tyg och modell för förklädet. Ska bli så spännande att se hur det blir. Tove kommer nog bli jättesöt!


Grillmiddagen intog vi hemma hos grannarna, sedan var det dax för bad och sängdax.

Ovido - Quiz & Flashcards