Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Eva - 27 maj 2009 20:17

Igår kväll ringde en av papporna som vi brukar träffa i parken efter dagishätning. Han skulle på jobbintervju och behövde hjälp med att passa lilla sonen Algot på 1 år. Jag lovade att ställa upp, så vi bestämde att göra barnbytet vid dagis kl 9. Så den här morgonen var det ju extra viktigt att vi skule komma i tid till dagis.

Vi lyckades hyfsat bra. Jag fick ta Tove i famnen och springa, men allt gick ändå smidigt och Tove var på gott humör.


Algot gick utan några problem med på att följa med mig. Hemma så satte vi oss i sandlådan och lekte. Sen "jagade" han katterna lite, för dom var väldigt spännande.

Algots pappa hade skickat med mat som han skulle få om han blev hungrig. Jag trodde att Algot var hungrig, för han gick fram till väskan och drog i den, och när jag frågade om han ville ha mat, så nickade han. Men när maten var värmd och han blev bjuden maten, så ville han inte ha...

En riskaka slank ner istället, sen var han så trött, så jag behövde bara lägga honom i vagnen och gå några meter så sov han. Då precis kommer hans pappa. Mötet hade tydligen varit givande och han var glad för min hjälp.


När han gått så var det dax att packa träningsväskan och gå till bussen för att åka till Friskis.

Liam fick som vanligt vara med tanterna. Det var riktigt skönt att träna idag trots att det var ovanligt jobbigt.

Japp, sen var det bara att åka hem, äta lite lunch, packa mellis till Tove och gå till dagis.

Tove och Tilde har pratat länge om att leka och igår ringde jag till hennes mamma från dagis, men jag lyckades inte nå henne då. Nu, när jag kommer till dagis säger Tilde att hon skulle få gå med oss hem och att hennes mamma hade lovat att svara när jag ringer :-)

Jag ringde upp och det gick mycket riktigt bra.

Vi gick ändå som vanligt till parken en stund och lekte. Men Tilde var ganska ivrig på att få gå hem till oss, så vi gick hem lite tidigare.

Tjejerna hade det roligt tillsammans, dom lekte både ute och inne, sen satte vi oss och för att äta aldeles lagom till Tildes pappa kom. Tjejerna var inte riktigt nöjda, utan ville leka en liten stund till, så jag kom överens med Tildes pappa att komma tillbaka om en timme. Då hann vi äta klart och flickorna fick leka en stund till.


När vi blev ensamma satte sig jag och Tove och spelade lite kortspel, lade lite pussel, sen hopp i säng.

Båda barnen sov 19:50!!! Jippiii!!!

Ovido - Quiz & Flashcards