Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Eva - 15 maj 2009 14:02

Idag åkte jag med barnen till Jakan och lämnade tillbaka kläderna som jag inte ska ha. Köpte en bolero och ett par strumpbyxor till Tove. Vi mötte Lill i centrum. Hon hade varit och klipp sig, nu skulle hon hämta barnen och åka tillbaka för att få dom klippta. Så dom kommer vara så fina på söndag :-)


När vi kom hem var redan klockan så mycket att Daniel hunnit sluta. Så vi packade in oss i bilen och for iväg igen. Nu skulle vi inhandla dryck till barnvälsignelsen. Det blir vatten, läsk, öl och vin. Vi köpte även ljusblå servetter och blommor att ha på borden.

Mamma är hemma och jobbar hårt inför söndagen. Det rensas i trädgården, bakas, lagas mat, städas, putsas och fejas. Hon och Karl-Olov är så duktiga och snälla som hjälper oss att fixa den här dagen.


När vi kom hem så satte sig jag och Daniel och skrev ihop ett litet program. Det är inte klart ännu för att skrivas ut, men förhoppningsvis kan vi sitta med det senare.


Sen gick jag, Jonathan, Tove och Liam hem till mamma och tog ut hundarna på en långpromenad. Skönt för mamma att slippa tänka på dom när det är så mycket annat som ska fixas.


Klockan var ganska mycket när vi kom hem. Det blev lite goidis & Tv, men alla var så trötta så vi gick enfer en stund och lade oss.

Ovido - Quiz & Flashcards