Alla inlägg den 23 maj 2009

Dop

Av Eva - 23 maj 2009 21:51

Liam har fortfarande lite feber, men han är ändå ganska pigg nu. Vi beslutade oss för att gå på Felix dop allihop.


En kompis till Tove ville träffas för att leka, så Daniel gick över med Tove till henne efter frukosten.

Medans hon lekte satte jag mig och knåpade ihop ett dopkort till Felix. Skulle ha gjort det igår, men Liam var lite gnällig och när han somnat vågade jag inte böka runt bland mina pysselsaker som ligger bara en meter från hans säng. Men nu var ju Daniel hemma och då kunde jag fixa ostört. Bilden visar resultatet.


Tove kom hem till ett. Då gjorde vi oss i ordning ochsen var det dax för avfärd till kyrkan.

Det var ett jättefint dop. Felix var glad under hela akten. Efteråt var det kaffe & tårta i församlingshemmet.

Tråkigt nog hade våran gåva gått sönder, så den åkte vi och bytte direkt efter kaffet innan affärerna skulle stänga.


Kl 17:00 hade vi bestämt med vännerna Carina & Jansku att ses och grilla med deras familj. Dom hade dotterns konfirmation samtidigt som vi hade barnvälsignelse, så vi passade idag på att byta presenter med varandra. Line fick en berlock till sitt Pandora armband av oss och Liam fick ett skåp av dom. Det här skåpet är jättefint och Carina har gjort det helt själv. Svårt att beskriva det, så gå in på hennes blogg och titta på det! Vi blev superglada. Adressen är http://blingsblogg.blogg.se


Vi hade en mysig kväll tillsammans. Vädret sprack upp och det blev sol & varmt, så vi satt ute och åt. Tove och Mil lekte massor och hade super kul.

Vi kom hem ovanligt sent för att vara oss, runt 23 tiden. Med tanke på att Liam är van att ligga i sin säng vid åtta så gick det riktigt bra att inte vara hemma, men till slut orkade han inte mer och vi fick säga god natt.

Ovido - Quiz & Flashcards